Loistava liikekaupunki

Moottoritien kupeessa oleva Ideapark on muutamien vuosien aikana tullut tutuksi lähellä ja kauempanakin asuville. Meistä monet alkuun jännitimme, riittääkö asiakkaat kalliin investoinnin ylläpitämiseen. Näyttää riittävän. Parkkipaikat ovat lähes aina täynnä, kesällä ja talvella.

Kävijöitten määrä on yllättänyt minut ja monet muutkin. Itse käyn pienten lasten kanssa retkellä siellä. Pienille ei monasti tarvitse ehdottaa liikekaupunkiin lähtemistä, kun he takkia ja lakkia rupeavat hakemaan. Retkeen kuuluu usein keittolounas tai monipuolinen ateria jäätelöiden kera. Toisinaan tyydymme maittavien pehmisten syömiseen. Loistava liikekaupunki sopii erinomaisen hyvin pienille lapsillekin, koska siellä ei koskaan näy humalaisia ja musiikki liikkeissä ja käytävillä on hillittyä eikä korvia särkevää.

Asioin viikoittain Ideaparkin apteekissa. En ole toista samanveroista apteekkia vielä tavannut. Sieltä löydät lähes kaiken, mitä vaivoihin tarvitaan ja jos ei löydy, se tilataan heti. Palvelu on asiantuntevaa ja nopeaa. Ei tarvitse jonottaa tuntikausia.

Loistava liikekaupunki on monipuolinen ostoskeskus. En moneen vuoteen ole lähtenyt ostoksille Tampereen ruuhkaan. Parkkipaikat ovat vieressä. Sakkoja ei tarvitse pelätä, kun noudattaa parkkisääntöjä ja muistaa tuon kiekon lasille laittaa.

Liikekaupungissa on noin 200 yritystä. Ne työllistävät noin 1 000 henkilöä. Sillä on suuri merkitys Lempäälän kunnalle ja meille kaikille.

 

Pappa Lempäälän Nikkiläntieltä

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?