Hippo-hiihdot sivakoitiin reippain mielin

Minja Penttilän lähtönumero enteili jo menestyksestä.

Minja Penttilän lähtönumero enteili jo menestyksestä.

Yli 50 nuorta hiihtäjälupausta perheineen uhmasi lumipyryä ja viimaa perinteisissä Osuuspankin Hippo-hiihdoissaVesilahden Kirkonkylän koululla 6. maaliskuuta. Tampereen Seudun Osuuspankin Vesilahden konttorin järjestämässä talviliikuntatapahtumassa pääsi latujen luistoa kokeilemaan useammassa sarjassa, 4-vuotiaista 12-vuotiaisiin.

Kisat päästiin aloittamaan auringon helliessä, mutta nopsasti kevättalvi yllätti hiihtokansan paukkupakkasella ja pyryllä. Haastava kisakeli ei kuitenkaan lannistanut urheita urheilijoitamme, jotka pääsivät sisätiloihin nauttimaan lämmintä mehua ja vastaanottamaan palkintonsa. Hiihtolupauksia kannusti perinteiseen tapaan myös karkilla pikkuväkeä ilahduttanut Henri Hippo.

Henri Hipon kanssa poseeraavat Inka ja Jesse.

Henri Hipon kanssa poseeraavat Inka ja Jesse.

Pankki tukee junioriurheilua

Kisat järjestettiin Tampereen Seudun Osuuspankin ja Vesilahden Visan yhteistyönä. TSOP:nVesilahden konttorin johtaja Hannele Lehtonen oli kilpailuihin erittäin tyytyväinen.

– On ilo järjestää tilaisuus, joka saa lapset liikkumaan kannustavassa ilmapiirissä.

Pankki tukee junioriurheilua laajasti toimialueellaan.

– Urheiluseurojen suojissa lapset omaksuvat liikunnallisen elämäntavan mutta myös sosiaalisia taitoja ja yhteispeliä, Lehtonen perustelee sponsoroinnin tärkeyttä.

Hiihtokansaa ei kiristyvä pakkanen lannistanut.

Hiihtokansaa ei kiristyvä pakkanen lannistanut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?