Korjaustyöt: Hääkiven-, Ryynikän- ja Sulkolan risteyssiltojen lisäksi myös Pyhävanan silta laitetaan remonttiin

Neljän sillan korjaustyöt alkavat ensi viikolla

Karttaan on merkitty korjattavien siltojen sijainnit.

Karttaan on merkitty korjattavien siltojen sijainnit.

Lempäälässä aloitetaan ensi viikolla neljän sillan remontointi. Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus peruskorjaa maantiellä 190 sijaitsevat Pyhävanan sillan sekä Hääkiven-, Ryynikän- ja Sulkolan risteyssillat.

Ely-keskus kertoo, että korjausurakassa siltojen reunapalkit, pintarakenteet, liikuntasaumat sekä kaiteet uusitaan, ja lisäksi siltapaikkojen rakenteita kunnostetaan. Korjaustöistä aiheutuu liikenteelle haittaa.

Korjaustyön aikana silloilla on ajoneuvoliikenteen käytössä molempiin ajo-suuntiin yksi kolme metriä leveä ajokaista. Siltojen pintarakenteiden uusimisen aikana kevyt liikenne opastetaan käyttämään kiertoreittiä.

Lisäksi silloilla on työn aikana voimassa on nopeusrajoituksena 30–50 kilometriä tunnissa, työvaiheesta riippuen. Siltojen välisellä maantieosuudella nopeusrajoitus on 50 kilometriä tunnissa.

Pyhävanan sillan korjaustyön aikana Lempäälän kanavan vesiliikennettä ei rajoiteta. Siltojen korjaustyöt valmistuvat ensi lokakuun loppuun mennessä. Urakoitsijana siltakohteissa toimii Destia Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?