Kuljun koululaiset kisailivat shakkimestaruudesta

kulju

Tampereen seudun alakoulun shakkijoukkueiden mestaruus ratkaistiin viime lauantaina. Kuvassa vas. Kuljun koulun joukkue sarjassa 1.–3. luokat oikealta vasemmalle: Tomi Vilmunen, Veeti Salminen, Onni Kukkola ja Onni Lähde.

Kuljun shakkijoukkueet pärjäsivät hyvin Tampereen seudun alakoulujen shakkimestaruusturnauksessa lauantaina 16. maaliskuuta. Mittelöt järjestettiin Amurin koululla Tampereella. 1.3.-luokkalaisten sarjassa  Kuljun shakkijoukkue oli jaetulla viidennellä sijalla 15 joukkueen sarjassa, ja 4.6.-luokkalaistenjoukkeen sijoitus oli 12.

Kuljun koulun joukkueissa pelasivat:

1.3.-luokkalaisten sarja: Tomi Vilmunen, Veeti Salminen, Onni Kukkola ja Onni Lähde.

4.6.-luokkalaisten sarja:  Casimir Hiltunen, Julian Juujärvi, Johanna Koivisto ja Miko Luttinen.

Alakoulujen shakkijoukkueiden Tampereen mestari 4.6.-luokkalaisten sarjassa on Lentävänniemen koulun joukkue ja 1.3.-luokkalaisten sarjassa Härmälän koulu.

Tampereen seudun alakoulujen shakkijoukkueiden mestaruus sai enemmän tavoittelijoita kuin etukäteen oli osattu odottaa. Amurin koululla järjestettyyn kisaan osallistui 35 joukkuetta, pelaajia yhteenä 140.

Mestaruudet ratkaisteen 5-kierroksisella turnauksella. Ylemmässä  sarjassa kärki oli erittäin tasainen. Lentävänniemi ja Linnainmaa päätyivät tasapisteisiin, ja erot saatiin vain vertailemalla voitettujen pelien vastustajien loppusijoitusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?