Kuljun koululaiset kisailivat shakkimestaruudesta

kulju

Tampereen seudun alakoulun shakkijoukkueiden mestaruus ratkaistiin viime lauantaina. Kuvassa vas. Kuljun koulun joukkue sarjassa 1.–3. luokat oikealta vasemmalle: Tomi Vilmunen, Veeti Salminen, Onni Kukkola ja Onni Lähde.

Kuljun shakkijoukkueet pärjäsivät hyvin Tampereen seudun alakoulujen shakkimestaruusturnauksessa lauantaina 16. maaliskuuta. Mittelöt järjestettiin Amurin koululla Tampereella. 1.3.-luokkalaisten sarjassa  Kuljun shakkijoukkue oli jaetulla viidennellä sijalla 15 joukkueen sarjassa, ja 4.6.-luokkalaistenjoukkeen sijoitus oli 12.

Kuljun koulun joukkueissa pelasivat:

1.3.-luokkalaisten sarja: Tomi Vilmunen, Veeti Salminen, Onni Kukkola ja Onni Lähde.

4.6.-luokkalaisten sarja:  Casimir Hiltunen, Julian Juujärvi, Johanna Koivisto ja Miko Luttinen.

Alakoulujen shakkijoukkueiden Tampereen mestari 4.6.-luokkalaisten sarjassa on Lentävänniemen koulun joukkue ja 1.3.-luokkalaisten sarjassa Härmälän koulu.

Tampereen seudun alakoulujen shakkijoukkueiden mestaruus sai enemmän tavoittelijoita kuin etukäteen oli osattu odottaa. Amurin koululla järjestettyyn kisaan osallistui 35 joukkuetta, pelaajia yhteenä 140.

Mestaruudet ratkaisteen 5-kierroksisella turnauksella. Ylemmässä  sarjassa kärki oli erittäin tasainen. Lentävänniemi ja Linnainmaa päätyivät tasapisteisiin, ja erot saatiin vain vertailemalla voitettujen pelien vastustajien loppusijoitusta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>