Vipinää välkälle

Kevään edetessä hyppynarut ja muut pihaleikkivälineet innostavat oppilaita liikkumaan talvileikkien jälkeen alakoulun välitunneilla. Oppilaat saavat vastapainoksi punaiset posket, iloisen mielen, tavan kohdata kavereita ja uutta virtaa oppitunneille. Yläkoulun puolella välitunnit kuluvat usein enemmän ”notkumisen” merkeissä. Vesilahden koulutoimeen palkattu liikuntakoordinaattori on ideoinut ja toteuttanut Vesilahden kouluilla useita projekteja, joiden lähtökohtana on saada oppilaat liikkumaan enemmän.

Yläkoulun puolelle tuli idea uusia vanha ja rapistunut pingispöytä, ja Vesilahden yläasteen vanhempainyhdistys riensi avuksi. Vanhempainyhdistyksen suuri yksittäinen hanke tälle vuodelle oli hankkia yläkoululle moderni ja kestävä pingispöytä oppilaiden välituntien piristykseksi ja liikkumisen innoittajaksi.

Upea pingispöytä julkistettiin torstaina 21. maaliskuuta oppilaiden riemuksi. Tarkoituksena on innostaa oppilaita pitämään pingispallot liikkeessä ja saada välitunneille uutta toimintaa. Käytännön järjestelyissä auttaa yläkoulun tukioppilaat.

Tuija Mäkinen

Kuvassa vasemmalta Susanna Mäkelä, joka otti pöydän vastaan oppilaiden puolesta, liikuntakoordinaattori Timo Pelkonen ja Tuija Mäkinen, vanhempainyhdistyksen edustaja. Kaikki yläkoulun oppilaat olivat paikalla todistamassa tilaisuutta.

Kuvassa vasemmalta Susanna Mäkelä, joka otti pöydän vastaan oppilaiden puolesta, liikuntakoordinaattori Timo Pelkonen ja Tuija Mäkinen, vanhempainyhdistyksen edustaja. Kaikki yläkoulun oppilaat olivat paikalla todistamassa tilaisuutta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?