”Kunto nousee ja housut vaihdettu numeroa pienempään”

Liikuntaneuvoja Jarno Virkki (vas.) on laatinut Erkki Häklille kunto-ohjelman. Tavoitteena on Häklin kunnon kohoaminen, jaksamisen parantuminen ja painon tippuminen.

Liikuntaneuvoja Jarno Virkki (vas.) on laatinut Erkki Häklille kunto-ohjelman. Tavoitteena on Häklin kunnon kohoaminen, jaksamisen parantuminen ja painon tippuminen.

Lempäälän vapaa-aikajohtaja Erkki Häkli ja Lempäälän Kisan liikuntaneuvoja Jarno Virkki ovat tehneet yhteistyötä parin kuukauden ajan teemana Erkin kunnon kohennus. Virkki on laatinut personaltrainerin ominaisuudessa Häklille kunto-ohjelman, jonka tavoitteena on saada viisikymppisen virkamiehen kunto ylös ja painokäyrä alas.

 Vaikka töissä on ollut kiireinen rupeama, niin jaksaminen on ollut parempaa eli kunto on kohentunut. Aamuherätykset kävelylenkkeineen ovat sujuneet yllättäväkin kivuttomasti. Elämänrytmi on siirtynyt aamuvirkumpaan suuntaan eli illan jalkapallomatsit ovat ainakin osittain jääneet katsomatta, kuuluvat Erkki Häklin tyytyväiset kommentit.

Valmentaja-Virkkikin antaa asiakkaastaan positiivista palautetta.

 Harjoituskertoja on tullut mukavasti ja ihan selvästi hän on ruokahommiakin alkanut miettiä, kiittää Virkki.

 Vähän leipälakossa olen ollut, sitä tuli ihan huomaamatta syötyä aika laillakin. Myös jälkiruuista olen tinkinyt. Tulosta tässäkin mielessä on tullut, sillä kuljen nyt numeroa pienemmissä housuissa kuin tammikuussa, Erkki kertoo.

Erkki ja Jarno ovat tehneet Häklin kuntokartoituksen, joka lähtötasoltaan on Virkin mukaan varsin hyvä.

 Huomaa, että kyllä Erkki aiemminkin on liikuntaa aktiivisesti harrastanut, Jarno kehaisee.

Seuraavaksi ohjelmia päivitetään ja yhdessä katsotaan, mikä on toiminut ja mikä ei.

Hyvällä polulla edetään, kannustaa Jarno Virkki.

 Kun tämä kuntokampanjointi on näinkin julkista, niin kannustusta ja kommenttia sekä vähän kontrolliakin tulee joka puolelta. Mutta oikein sopivilta liikunta-anoksilta kaikki on tähän asti tuntunut, tuumii puolestaan Erkki ja kääntää nokan kohti kevättä ja sen liikkumishaasteita.

Erkin & Jarnon kuntoklubi

Juttusarja seuraa Lempäälän kunnan vapaa-aikajohtaja Erkki Häklin kuntoilua LeKin personal trainerin Jarno Virkin opastuksella talven ja kevään ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?