Törkeätä haitantekoa

Omakotialue Lempäälä havahtui maaliskuisena iltana hillittomään metellin ja haitantekoon. Kaksi alle rippikouluikäistä nuorta hyppi vallattomasti pikkulapsille tarkoitetussa taloyhtiön pihakeinussa huutaen täyttä kurkkua.

Kun taloyhtiön hallituksen jäsen kehotti toistuvasti poikia positumaan, alkoi toinen pojista lähestyä uhkaavasti talossa vieraisilla ollutta iäkästä naishenkilöä ja yllättäen repäisi tämän kädestä matkapuhelimen. Poika heitti sen noin kymmenen metrin päähän. Puhelimen osat sinkoilivat ympäriinsä.

Sitten kaveri poistui raukkamaisesti paikalta. Toinen oli lähtenyt jo hetken aiemmin. Pojat jättivät selkeästi erottuvat jalanjäljet lumeen, ja niitä seuraamalla saimme selville alueen, johon he olivat piiloutuneet.

Jatkotoimet kuitenkin jätettiin virkavallan hoitoon. Digikameraan toki otettiin hyvin selvät kuvat kenkien kuvioista ja poikien ulkonäköäkin oli helppo kuvailla.

Pojat, jos luette tämän kirjoituksen, tervetuloa selvittämään asiaa.

Sakari Nääjärvi

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?