LeTo hakemaan uutta nousua säbässä vitosdivarista

Lempäälän Toivojen salibandy.kausi päättyi putoamiseen vitosdivariin, mutta kuten seuran nimikin kertoo: ensi kausi on uutta toivoa täynnä.

Lempäälän Toivojen salibandy-kausi päättyi putoamiseen vitosdivariin, mutta kuten seuran nimikin kertoo: ensi kausi on uutta toivoa täynnä.

Lempäälän Toivojen salibandykausi nelosdivisioonassa päättyi sijoitukseen sarjan häntäpäähän ja putoamisesta ensi kaudeksi vitosdivariin. Joukkue saldosi seuraavan tilaston: neljä voittoa, yksi tasapeli ja 13 tappiota, maaliero painui pakkaselle lukemin 94–144.

– Viimeiset kolme kautta olemme käyneet nelosdivarissa taistelua sarjapaikastamme. Sarjan taso on noussut, kun taas meidän treenaamisemme taso ei. Yhtälö on siis ihan selvä ja on loogista ottaa vauhtia vitosesta, tiivisti joukkueen tausmies Jussi-Pekka Okero Toivojen tunnelmat  raa’an rehellisesti.

LeTon tehokkain pelaaja oli joukkueen kokenut kippari Tommy Tuominen tehoilla 16 + 13=29. Kauden tulokas Lassi Aalto (17+11=28) murtautui heti sakkinsa eliittiin, konkari Jarno Huuhtanen (10+12) teki usean luppovuoden jälkeen hieneon comebackin. Toinen tulokas Viljami Kyrkkö saa kaudestaan plusmaininnan, kuten joukkueen eteen hyvin taistelleet maalivahdit Jarno Nieminen ja Mikko Ojala.

– Suurimmat risut menevät joukkueen treeni-innolle, johon löytyy yksi selittäväkin tekijä eli Kuljun koulun puitteet. Kulju sopii junioreille säbään mainiosti, mutta aikuisille ei. Toivommekin, että pääsisimme palaamaan ensi kaudella Hakkariin, jossa olemme tottuneet treenaamaan edelliskausien aikana, J-P Okero pohtii.

Ensi kauden suunnitelmat ovat LeTo:lla vauhdissa. Okero siirtyy kaukalosta sen laidalle eli valmennuspuuhiin, avukseen hän saa Jarno Niemisen.

– Polvieni kilometrit ovat täynnä, joten pelaaminen pitää jättää. Yritän saada salibandyn toimimaan tosissaan Lempäälässä, sanoo Okero.

Pelaajistoon on tulossa puolentusinaa uutta nimeä, joista Jukka Lintulan kanssa on jo homma sovittu varmaksi. Ennenkin Lempäälässä pelanneita pelimiehiä, kuten maalivahteja Simo Jarvaa ja Tomi Palmia sekä hyökkääjä Timo Kalliomäkeä on muiden muassa houkuteltu takaisin.

– Ensi kauden joukkue treenaa enemmän ja tasokkaammin, sitä mukaa pelaamisen tasokin nousee ja paluu neloseen on suunnitelmana. Toivottavasti voisimme pelata pitkästä aikaa muutaman kotipelinkin Hakkarissa, päättää Okero yhteenvetonsa LeTon salibandykaudesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?