Vaarallisen näköinen kaapeli roikkunut jo pari viikkoa

Kaapeli roikkui pahannäköisesti tiistaina 2. huhtikuuta Kuokkalankosken maantiesillan alla. Kuva: Erkki Koivisto

Kaapeli roikkui pahannäköisesti tiistaina 2. huhtikuuta Kuokkalankosken maantiesillan alla. Kuva: Erkki Koivisto

Alueen asukas otti yhteyttä Lempäälän teiden kunnossapidosta vastaavalle kunnossapitopäällikkö Antti Jokelalle kertoen, että Kuokkalankosken ylittävän maantiesillan alla roikkuu sähkökaapeli alhaalla. Ilmoituksen mukaan asukas oli nähnyt lasten heitelleen kiviä kartanoravintolan lähellä koskeen ja roikkuneen kaapelissa.

– Kyllä tuollainen vapaana roikkuva kaapeli vaarallinen on, sanoo Jokela, joka otti asian johdosta Ely-keskuksen yleisen tienkäyttäjän numeron kautta yhteyttä hoitoalueesta vastaavaan YIT:hen jo pari viikkoa sitten.

– Sieltä luvattiin laittaa joku panemaan paikat kuntoon.

Yhä vieläkin alhaalla roikkuva kaapeli näyttää talven aikana pudonneen jostain syystä pois kotelostaan haitaten kevyenliikenteen kulkua sillan alla. Aivan maahan kaapeli ei koske, sillä se on ripustettu väliaikaisenoloisesti kettingillä. Sillan Hakkarin puoleisen pään tyveltä on nakeltu suuri määrä paikoilleen asennettuja kiviä koskeen.

Kuntaan ei ole ainakaan vielä tullut kuntalaisilta tai muilta tienkäyttäjiltä ilmoituksia tiestön routa- tai muista talven aiheuttamista vaurioista.

– Vaikuttaa siltä, että talvi on ollut viimekertaista parempi. Jos kevät etenee tätä vauhtia, on tilanne tienpitäjälle edullinen, kun kosteus vähenee suureksi osaksi haihtumalla, Jokela sanoo.

Ota yhteyttä

 

Tienkäyttäjät voivat ilmoittaa akuuteista ongelmista Tienkäyttäjän linjalle, p. 0200 2100. Tienkäyttäjän linjalle voi soittaa ja kertoa liikenteen ongelmista ja tien kunnosta paikallisverkkomaksun tai matkapuhelumaksun hinnalla 24 h/vrk.

Yleistä palautetta talvikunnossapidosta, tienpidosta ja liikenteestä otetaan vastaan Liikenteen asiakaspalvelussa, p. 0206 90300 tai liikenteen.asiakaspalvelu@ely-keskus.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?