Aina löytyy kasvualoja

Taloudellisista olosuhteista huolimatta, tai ehkäpä juuri niiden ansiosta, maailmalla on aloja, joihin lama ei ensimmäiseksi tartu. Esimerkki löytyy läheltä. Vesilahtelainen Doranova Oy on kasvuyritys, joka hakee tuloksensa uusiutuvasta energiasta, pilaantuneista maa-alueista sekä vesi- ja jätehuollosta.

Doranovan markkinarako on paljolti niissä jäljissä, jotka maailman talouden jatkuva kasvattaminen tai välinpitämätön suhtautuminen ympäristöön ovat jättäneet. Doranovan innovaattorit keksivät meille kaiken aikaa ratkaisuja, joiden avulla elämäntapamme ei enempää kuluttaisi luonnonvaroja tai pilaisi ympäristöämme.

Doranovan kaltaisella yrityksellä on kaikki menestymisen edellytykset ja sen osaaminen avaa ovia kotimaan lisäksi myös meitä paljon suuremmissa kansantalouksissa. Loppuisiko Doranovan toiminta, jos ihminen lakkaisi ahnehtimasta? Ei meidän aikanamme!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?