Talonrakentajalle vinkkejä

Neuvontapalvelu Rane järjestää rakentajille ja remontoijille ilmaisen rakentajakoulun, joka pidetään Tampereen kaupungin valtuustosalissa 9. huhtikuuta.

Koulu on tarkoitettu Tampereen seutukunnissa pientaloa rakentaville tai rakentamista suunnitteleville henkilöille. Tervetulleeksi toivotetaan myös kaikki laadukkaasta ja energiatehokkaasta pientalorakentamisesta ylipäätään kiinnostuneet.

– Uudisrakentamisen energiamääräykset ovat muuttuneet. Nykyään uudisrakennuksille lasketaan kokonaisenergian käyttöä määrittelevä E-luku eli energialuku. Energiatehokkailla ratkaisuilla voi säästää jopa puolet uuden talon lämmityskustannuksissa, kertoo Ilari Rautanen.

–  Näitä pientaloa rakentaville ja suunnitteleville ajankohtaisia asioita käsitellään Ranen koulussa.

Tilaisuudessa keskustellaan asiantuntijoiden johdolla myös rakennuslupiin ja energiatehokkuuteen liittyvistä LVI-teknisistä asioista, puulämmityksestä ja muista lämmitysmuodoista. Paikalla ovat myös Tampereen seutukunnan rakennusviranomaiset, joilta rakentajat voivat kysyä lupa-asioista muun muassa rakentamisen toimintajärjestykseen ja maalämpöjärjestelmiin liittyen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?