Rämsöö ja Narva osallistuvat Hämeenpuiston Kyläraitti-tapahtumaan

Rämsöön kesäteatterin ensi kesän näytelmästä Prinsessa Ruusunen nähdään otteita myös Tampereella Kyläraitti-tapahtumassa.

Rämsöön kesäteatterin ensi kesän näytelmästä Prinsessa Ruusunen nähdään otteita myös Tampereella Kyläraitti-tapahtumassa.

Kesäkuun toisena viikonloppuna Pirkanmaan maaseutu valtaa Tampereen Hämeenpuiston. Kyläraittitapahtuma tuo maakunnan parhaat lähituotteet ja -tuottajat, kulttuurin, luonnon ja tietenkin kylien elämänmenon kaupungin parhaille paikoille.

Tapahtuman teemana on vieraanvaraisuus, mutta etenkin kestävyys, Pirkanmaan maaseudun elävöittäminen, lähiympäristö sekä lähiruoka ja muut lähituotteet ovat keskeisessä asemassa. Ja kaikkea hyvää löytyy lähempää, kuin ehkä arvataankaan.

– Mukaan ovat ilmoittautuneet muun muassa Rämsöö ja Narva Vesilahdelta sekä sikäläisiä yrittäjiä. Rämsöön kesäteatteri esittää tapahtumassa otteita Prinsessa Ruususesta, kertoo tapahtuman järjestäjien edustaja, hanketyöntekijä Kirsi Westergård Ekokumppanit Oy:n Ystäväkylä-hankkeesta.

Ohjelmassa on markkinahumun ja ostosten lisäksi muun muassa musiikkiesityksiä kylien tähdiltä, leikkimielisiä kisailuja sekä lähiruokaa ja -juomaa paikallisilta tuottajilta. Ilta huipentuu lavatansseihin Janne Laurilan ja Ajomiesten tahdittamana. 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>