Millaiset uudet seurakunnan tilat Sääksjärvelle?

Sääksjärvelle suunnitellaan uusia tiloja seurakunnalle. Huonokuntoinen vanha seurakuntakeskus puretaan. Millaista seurakunnan toimintaa sääksjärveläiset kaipaavat? Millaisten uusien toimitilojen olisi oltava?

Lempäälän ev.-lut. seurakunta kutsuu sääksjärveläisiä kertomaan toiveitaan ja keskustelemaan alueen hengellisestä elämästä. Yleisötilaisuus on torstai-iltana 18. huhtikuuta Sääksjärven vanhassa seurakuntakeskuksessa, Pitkäahteentie 12:ssa.

Paikalla on kirkkoherra Mikko Oikarinen sekä seurakunnan luottamushenkilöitä, kuten kirkkovaltuuston puheenjohtaja Usko Gullstén ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Timo Viitanen.

Vuosi sitten toukokuussa seurakunta päätti keskeyttää Sääksjärven seurakuntakeskuksen remontoinnin korjaustarpeiden laajuuden ja kalleuden vuoksi. Sen jälkeen lasten kerhotoimintaa on jatkettu vuokratussa kerhotalossa ja muuta toimintaa muun muassa Sääksjärven nuorisotalossa.

Keskustelu seurakuntatalon ympärillä on käynyt vilkkaana mm. Lempäälän-Vesilahden Sanomien mielipidepalstalla. Joulun alla seurakunta järjesti yleisötilaisuuden, joka veti runsaasti väkeä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?