Ideaparkin Kotipizza-yrittäjät palkittiin yrittäjäkilpailussa

Lempäälän Ideaparkin Kotipizza-yrittäjäkaksikko Ville Salmi ja Pentti Henriksson menestyi yli 250 yrittäjän joukossa ainoina Kotipizza-yrittäjinä sekä ravintolansa myynnin kasvattajina että vertailukelpoisen myynnin ylittäjinä. Heidät palkittiin ketjun kärkijoukkoon kuuluvina myyntitason ylittäjinä ketjun talvipäivillä.

Tuplapotilla palkittu Ideaparkin Kotipizza-yrittäjäkaksikko Ville Salmi ja Pentti Henriksson on johtanut Ideaparkin Kotipizzaansa vuoden 2011 joulukuusta lähtien. Kokemusta yrittäjyydestä heillä oli jo entuudestaan.

Heidät palkittiin myynnin kasvusta yhdessä yhdeksän muun Kotipizza-yrittäjän tai yrittäjäparin kanssa.  Myynnin ylittäjäpalkinnolla palkittiin heidän lisäkseen vain kaksi muuta Kotipizza-yrittäjää.

– Huikea myyntitason ylitys ja yli viidentoista prosentin myynnin kasvattaminen tiukassa markkina- ja taloustilanteessa ovat merkittäviä saavutuksia, mistä onnittelut, kiitti Frankis Group Oy:n ja Kotipizza Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Koko Kotipizza-ketjun myynti kasvoi vuonna 2012 alan keskiarvoa noudattaen 72,0 miljoonasta eurosta 72,4 miljoonaan euroon.

Pohjoismaiden suurimpana pizzeriaketjuna viime vuonna 25 vuotta täyttänyt Kotipizza-ketju on Avainlippu-yritys, jonka käyttämistä raaka-aineista yli 75 prosenttia on kotimaisia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?