Teemu Roininen onnistui mainiosti EM-painonnostossa

- Onnistunut reissu oli kokonaisuudessaan, ehkä se kymmenisen kiloa omassa yhteistuloksessani olisi tehnyt hommasta nappionnistumisen, toteaa Teemu Roininen urakastaan Albanian Tiranassa käydyistä Euroopan mestaruuskisoista.

– Onnistunut reissu oli kokonaisuudessaan, ehkä se kymmenisen kiloa omassa yhteistuloksessani olisi tehnyt hommasta nappionnistumisen, toteaa Teemu Roininen urakastaan Albanian Tiranassa käydyistä Euroopan mestaruuskisoista.

– EM-kisat saavat osaltani hyvä arvosanan, mutta kiitettävästä vielä vähän jäätiin, tuumi Lempäälän Kisan raskaan sarjan painonnostaja Teemu Roininen urakastaan Albanian Tiranassa käydyistä Euroopan mestaruuskisoista.

Saldoksi Teemulle tuli 12. sija yhteistuloksella 342 kiloa, joka uupuu miehen ennätyksestä vain kaksi kiloa.

– Tempauksessa hiukan hosuin ensimmäisessä yrityksessäni 150 kilosta, mutta toisella se meni suorille käsille. Työnnössä puolestaan 193 kilon nosto tuntui kevyeltä, joten viimeiseen yritykseen latasin 200 kiloa tankoon, joka sekin yritys meni hosumisen takia pieleen, analysoi Roininen kisasuorituksiaan.

Suomen maajoukkueelle Tiranan-reissu oli onnistunut, kymppikärkeen nousi kaksi suomalaisnostajaa, mikä oli positiivinen saldo.

– Onnistunut reissu oli kokonaisuudessaan, ehkä se kymmenisen kiloa omassa yhteistuloksessani olisi tehnyt hommasta nappionnistumisen, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita, sanoo Teemu Roininen, joka on sitoutunut kovaan treeniin ainakin vuoteen 2016 ja Rion olympialaisiin asti.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?