Asuinaluekaavoitus tuottanut tulosta

Lempäälässä oli vuoden lopussa runsaasti reserviä asuntorakentamiselle: erillis- ja pientalotontteja 240, sekä rivitalotonteilla noin 568 asunnon ja kerrostalotonteilla noin 360 asunnon rakentamismahdollisuus. Uutta asuntotuotantokapasiteettia oli vuodenvaihteessa yhteensä siis noin 1 168 asunnolle, likimain kahdelle ja puolelle tuhannelle uudelle asukkaalle. Tarvettakin kyllä on.

Kunnan sijainti on hyvä, niin myös kunnan vetovoima. Väkiluku kasvaa lujasti. Kunnanhallituksen hyväksymän vuoden 2013 kaavoituskatsauksen mukaan haasteet kohdistuvatkin lähipalveluiden rakentamiseen: tilatarpeen tyydyttämiseksi tarvitaan lähivuosina viisi uutta päiväkotia ja huomattavia laajennuksia nykyisiin koulutiloihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?