Lempäälän pyöräilykartta uusittu

Lempäälän uusi pyöräilykartta valmistui sopivasti pyöräilykauden alkuun.

Lempäälän uusi pyöräilykartta valmistui sopivasti pyöräilykauden alkuun.

Lempäälä on saanut uuden pyöräilykartan. Kartta on kolmas Lempäälässä julkaistu pyöräilykartta.

– Kartta noudattaa suurelta osalta vuonna 2002 julkiastun kartan  ulkoasua kohdemerkintöineen, kertoo kunnan liikuntapaikkakoordinaattori Markku Myyryläinen.

Kartan graafisesta suunnittelusta on  vastannut Sampo Syrjänen, joka on ollut myös Birgitan polun kartan suunnittelussa mukana. Kunnan ympäristöosastolta kartta-asiantuntijana on toiminut paikkatietoinsinööri Eero Suominen.

-Birgitan polku on saamassa uutta ulkoista ilmettä ja turvallisuutta kulkemiseen reitillä, kun koko reitistön opasteviitoitus valmistuu maastoon lähiviikkoina, muistuttaa Markku Myyryläinen.

– Pyöräilykartan painosmäärä on 10 000 kappaletta ja lisäpainostakin otetaan tarvittaessa syyskesällä, jotta kaikki pyöräilijät varmasti saavat oman karttansa, kertoo liikuntapaikkakoordinaattori Markku Myyryläinen.

Lempäälän Kehityksen yhteyspäällikkö Katja Falcao muistuttaa myös, että yritykset voivat tilata hänen kauttaan karttoja jakoon omille palvelutiskeilleen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>