LeKi:n nuorilla yleisurheilijoilla menestyksekäs hallikausi

LeKi:n 15-vuotiaiden tyttöjen viestijoukkue Sonja Koivu (vas.), Tanja Lähdekorpi, Eerika Reunanen ja Noora Leppimaa Pirkkahallin tunnelmissa. Kuva: Timo Reunanen

Lempäälän Kisan nuoret yleisurheilijat jatkoivat hallissa siitä, mihin edellisellä kesäkaudella jäivät. Menestystä tuli laajalla rintamalla monipuolisesti eri lajeista. LeKi:n asema Hämeen piirin toiseksi parhaana nuorisotoimintaseurana on vankistunut.

Sisulisäikäisten hallihuipentuma Pirkkahallissa toi LeKi:lle peräti 19 piirinmestaruusmitalia. Mitaleista yhdeksän oli mestaruutta, neljä hopeista ja kuusi pronssista. Lisäksi sijoituksia väliin 4.–8. sekä omia ennätyksiä tuli paljon.

Mestaruuden makuun pääsivät Emilia Kankare (T9 40 m ja pituus), Pinja Kianta (T11 kuula), Venla Ranta (T13 1 000 m), Noora Leppimaa (T15 2 000 m), Tanja Lähdekorpi (T15 60 m aj.), Eerika Reunanen (T15 pituus), Roni Rämä (P9 1 000 m) ja Aleksi Kivelä (P13 1 000 m). Joukkueena LeKi oli hallihuipentuman toiseksi menestyksekkäin seura.

Valtakunnallisen Flying Finns -kestävyysjuoksusarjan ensimmäinen osakilpailun jälkeen LeKi on hallikauden jälkeen sijalla kahdeksan kaikkiaan 176 tuloksia kirjanneen seuran joukossa. Henkilökohtaisessa sarjassa parhaimmissa asetelmissa kokonaiskilpailussa on Roni Rämä sijalla kolme. Venla Rannan sijoitus on kahdeksas ja Aleksi Kivelän kymmenes. Tässä vaiheessa kilpailusarjaa LeKi:n asetelma on seuran kaikkien aikojen paras.

Keihäänheiton talvikarnevaaleilla Mustasaaressa Pinja Kianta voitti henkilökohtaisen kilpailun, ja Tuomas Närhi (P9) otti sarjassaan pronssia. Joukkuekilpailuissa LeKi voitti molemmat 11-vuotiaiden sarjat heittäjäpareina Pinja Kianta-Viola Pennanen ja Juha Närhi-Ville Keskinen.

LeKi:n saalis Suomen sisulisäikäisten junioreiden parhaimmiston koonneesta Tampere Junior Indoor Gameseista kolme pronssia ja 12 pistesijaa. Pinja Kianta otti pronssia T11-sarjan kiekosta ja kuulasta sekä Eerika Reunanen T14-sarjan 300 metrin aidoista.

LeKi:n kesän yleisurheilukausi pyörähtää käyntiin vapun jälkeen maastojuoksukisoilla. Seuran seuraavat isommat tavoitteet ovat toukokuun alun sisulisämaastot Tammelassa sekä Flying Finns -osakilpailu Vantaalla.