Loiske koki kolmosdivarin kovuuden

Sääksjärven Loiske törmäsi torstaina 26.huhtikuuta muuriin nimeltä TPT kolmosdivarin jalkapallo-ottelussa Tampereen Kaupissa. Yksi sarjan suurimmista ennakkosuosikeista oli juuri niin kova kuin maine kertoi ja loppulukemat 6 – 0 (3-0) TPT:n eduksi kertovat ottelusta oleellisimman.
Loiske jäi heti alusta alkaen vastustajan myllyn alle. Rutinoitu, nimekäs ja hyvin treenannut TPT esitti kolmosdivarin tasolle erinomaista syöttöpeliä, jonka ansiosta aukeni maalipaikkoja tasaisena virtana. Siinä, missä TPT-myllyn syööttely oli juoheaa, ei oranssapaitojen syöttöpeli toiminut lainkaan. Loiskeelle tuli paljon virhesyöttöjä ja paljon pallonmenetyksiä, varsinkin joukkueen keskipuolustus oli pahassa purjeessa.
Muutama hyökkäysiskukin Loiskeella toki oli, joista kuparisen olisi voinut rikkoa. Oranssien paras pelaaja oli Ilves-laina Miikka Sarviharju, myös vaihdosta kentälle päässyt Juuso Järvenpää pelasi väkevästi.

Seuraavaksi Loiske kohtaa vieraissa Pirkkalan Jalkapalloklubin lauantaina 4. huhtikuuta. Loiskeen peliraportit luettavissa myös netissä osoitteessa www.lvs.fi<http://www.lvs.fi> –> Raunion blogi.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>