Lentopallo: Puulaakisarja saatiin päätökseen finaaliturnauksessa Hakkarin liikuntahallissa

LeKiVa kohotti puulaakisarjan voittopokaalin

LeKiVa:n riemulla ei ollut rajaa, kun voitto tuli kotiin tiukan pelin jälkeen.

LeKiVa:n riemulla ei ollut rajaa, kun voitto tuli kotiin tiukan pelin jälkeen.

Lauantaina 27. huhtikuuta pelattu lentopallon puulaakisarjan finaaliturnaus keräsi kaikki joukkueet yhteen taistelemaan sarjan voitosta ja kiiltävästä voittopokaalista.

Tasaisten pelien jälkeen pronssipelissä kohtasivat Old Tigers ja Säijä. Pitkä päivä ja tiukat pelit näkyivät molempien joukkueiden pelissä, mutta lopulta Old Tigers vei pronssisijan puhtaasti 3-0. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat LeKiVa ja Veltot. Veltot laittoivat, nimestään huolimatta, LeKiValle kovasti kampoihin, eikä voitto irronnut LeKiVa:lle helposti. Erin 2-1 pääsi  LeKiVa kuitenkin lopulta kohottamaan pokaalin ja juhlimaan puulaakisarjan voittoa. Joukkueen kapteeni Ulla Jalonen tiivisti porukkansa tunnelmat pelin jälkeen:

– Hieno tiimi, loistava fiilis! Pokaali lähtee nyt saunaan.

Kaikki joukkueet kokoontuivat turnauksen jälkeen juhlimaan kauden päätöstä saunailtaan Lempäälän uimalan saunalle, minne siis voittajajoukkuekin suuntasi pokaali kainalossa.

Voittopokaali matkasi LeKiVa:n kanssa saunaan.

Voittopokaali matkasi LeKiVa:n kanssa saunaan.

Puulaakia ensi syksynäkin

Sarjan organisaattori, Markku Uusitalo, kiitteli joukkueiden yhteyshenkilöitä siitä, että sarja saatiin pyörimään ongelmitta. Hyvät kokemukset takaavat sen, että ensi syksynäkin pelataan Lempäälässä ja lähialueilla puulaakilentopalloa. Uusitalo toivottaa uudetkin joukkueet lämpimästi tervetulleeksi mukaan sarjaan.

Uusitalo kertoo kaikkien yhteyshenkilöiden kokoontuneen palaveriin viime syksynä ennen sarjan alkua ja sopineen kaikki pelipäivät etukäteen. Näin kaikki osasivat varautua ja tiesivät koko sarjaohjelman heti alussa. Puulaakisarjan joukkueet järjestävät itse salivuorot peleihin, erotuomarin ja kirjurin. Sarjassa ei ole ikärajoja ja pelaamaan saavat tulla niin mies-, nais- kuin sekajoukkueet. Pelaajien ainoa rajoitus on se, että miespelaajat eivät saa pelata missään lentopalloliiton sarjassa, kuten esimerkiksi aluesarjassa tai kolmossarjassa. Ilmoittautumiset puulaakisarjaan ja lisätiedustelut voi osoittaa Markku Uusitalolle osoitteeseen markku.uusitalo@tieto.com.

Puulaakisarjan lopulliset sijoitukset

1. LeKiVa
2. Veltot
3. Old Tigers
4. Säijä
5. Kanavan Kauhut
6. Pistenikkarit
7. Vesilahti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?