Visa tykittää vitosessa

 

Viime vuonna uudesta upeasta tekonurmikentästään nauttinut ja siitä inspiroitunut Visa nousi pohjasarja kutosdivarista pykälän ylöspäin ja tällä kaudella on vankka aikomus pitää asemat hankitusta vitosdivisioonasta.

Viime vuonna uudesta upeasta tekonurmikentästään nauttinut ja siitä inspiroitunut Visa nousi pohjasarja kutosdivarista pykälän ylöspäin ja tällä kaudella on vankka aikomus pitää asemat hankitusta vitosdivisioonasta.

Uusi kausi, uudet kujeet ja uusi sarjataso. Siinä Vesilahden Visan jalkapallon edustusjoukkueen lähtökohdat kauteen 2013. 

Viime vuonna uudesta upeasta tekonurmikentästään nauttinut ja siitä inspiroitunut Visa nousi pohjasarja kutosdivarista pykälän ylöspäin ja tällä kaudella on vankka aikomus pitää asemat hankitusta vitosdivisioonasta.
– Joukkue on rungoltaan aika lailla viime kauden kaltainen höystettynä muutamalla vahvistuksella. Tärkein tavoite on säilyttää sarjapaikka vitosessa, tiivistää joukkueen pelaajavalmentaja Eero Engbäck joukkueensa kevättunnelmat.
Alkukaudesta joukkuetta rassaa muutamien tärkeitten pelaajien armeija, mutta kesäkuussa heitä kutsuu reservi, joten joukkue vahvistuu. Ilonaihe on sekin, että imu Visaan ja Vesilahden hyviin treeniolosuhteisiin on ollut sen verran suuri, että Visan nimissä aloittaa kakkosjoukkuekin kutosdivisioonassa.
– Joukkueet harjoittelevat yhdessä, mikä tietää sitä, että treeneissä on ollut säännöllisesti parisenkymmentä nuppia mukana. Pelaajat myös kulkevat joukkueesta toiseen karenssisääntöjen puitteissa.
– Alkukauden haaste numero yksi onkin löytää oikeat pelaajat oikeille pelipaikoille sekä luoda sopiva pelisysteemi, päävalmentaja pohtii.
Visa avasi vitosdivarin Tampereen Kaupissa 0 – 1-tappiolla perinteikästä TaPaa vastaan. Maalipaikkoja oli visalalaisillakin yllin kyllin vaikka voittoon saakka.
– Viimeiset syöttö ja viimeistely olivat heikonlaisia, mutta ensimmäiseksi peliksi varsin kelvollinen esitys meiltä, Eero Engbäck tuumi.
Joukkueen ykköseksi kauden avauksessa rankattiin lempääläisjuurinen ja Hakasta oppia hakenut Solmu Laaksonen. Visa avaa kotipelit lauantaina 4. toukokuuta Sääksmäen Sopua vastaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?