Lempäälä tutuksi satulan selässä

Lempäälässä tarjotaan mahdollisuus tutustua kuntaan pyörän satulasta käsin. Valtakunnallisella pyöräilyviikolla (11.–18. toukokuuta) järjestetään rastikierros, jossa kierrettävänä on rasteja kunnan etelä- ja pohjoispäässä.

Pyöräilijät osallistuvat kilpailuun palauttamalla kilpailulomakkeen, jolla he osallistuvat palkintojen arvontaan. Pääpalkintona on Pandojen puistojumppakortti ja pienempiä palkintoja.

Kilpailulomakkeita ja pyöräilykarttoja on jaossa Lempäälän kaikissa kirjastoissa, Sääksjärven Loiskeen kioskissa ja Lempäälän palvelupisteessä. Kilpailulaput voi palauttaa samoihin paikkoihin 24. toukokuuta mennessä. Lähes kaikki rastipaikat löytyvät uudesta pyöräilykartasta.

Rastit kunnan pohjoispäässä: Ruotasjärven uimaranta, Kuljun koulun vanha rakennus, Kuljun Tutkatalon frisbeegolf-rata, Kuljun työväentalo ja Paunun uimaranta. Rastit kunnan eteläpäässä: Pyhällön näkötorni, Ahtialanjärven lintutorni, Vaihmalan hovi ja Päivääniemen kalmisto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?