Kymmenhenkinen seniorineuvosto vuosille 2013–16

Lempäälän sosiaali- ja terveyslautakunta on valinnut Lempäälän seniorineuvoston valtuustokaudeksi 2013–16 kymmenen jäsentä, joista neljä on poliittisesti valittuja, yksi sotaveteraanijärjestöjen edustaja ja loput eläkeläisjärjestöjen edustajia.

Eläkeläisjärjestöjen ja yhdistysten edustajat ovat Helge Ruuna Eläkeliiton Lempäälän yhdistyksestä, Matti Tolvanen Lempäälän Eläkeläisistä, Sakari Salonen Lempäälän Eläkkeensaajista, Helena Alapoti Lempäälän Kansallisista Senioreista ja Jouko Rautkivi Lempäälän Seudun Kristillisistä Eläkeläisistä.

Sotaveteraaniyhdistyksen edustaja seniorineuvostossa on Hannu Turkkinen.

Puoluepoliittinen edustus seniorineuvossa on kokoomuksella (Jaakko Nurmesniemi), SDP:llä (Pirkko Oksa), keskustalla (Martti Kinnari) ja perussuomalaisilla (Katariina Korhonen).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?