Nyt myös kotiruokaa Vanhalta Tuvalta

Lempääläläisen Vanha Tupa Grillin tarjonta kasvoi, kun kokit Kalle Mäkelä, 28 ja  Mikko Huttunen, 24 aloittivat työnsä grillillä maanantaina 13.5. Grilliruuan lisäksi valikoimaan kuuluu nykyään myös kotiruoka.

Mäkelä on kouluttautunut Valkeakosken Ammattiopistossa ja käynyt jatko-opintoja keittiömestariksi, ja Huttunen opiskeli Äänenkosken Ammattiopistossa eräkokkiopintoja. Mäkelän mielestä lounasravintolan pitäminen näin pienellä paikkakunnalla tuntui mukavalta haasteelta elämään, ja Huttunen halusi tehdä itsenäistä työtä kokkina hyvällä yhteishengellä, ja Lempäälä vaikutti mukavalta paikalta.

Molemmilla miehillä on lempääläläisistä tähän mennessä positiivinen käsitys, ”He vaikuttavat puheliailta”, Huttunen selittää. He kokevat työn ja työympäristön mieluiseksi.

”Lounasaika ei tuo mitään suurempia kiireitä, asiakkaita voisi olla enemmänkin ja toivon, että he löytävät tänne”.  Lounas on heidän mukaansa perinteistä kotiruokaa, joka on valmistettu hyvistä tuoreista raaka-aineista.  Grillillä on joitakin erikoisruokavaliomahdollisuuksista, ja ruokia valmistetaan ainakin vähälaktoosisena, laktoosittomina, gluteenittomina ja kasvisvaihtoehtokin on mahdollinen. Lempäälän Grilli sijaitsee Lempäälän keskustassa Tampereentie 19:ssa.

Kalle Mäkelä, 28 (vas) ja Mikko Huttunen, 24 (oik)

Kalle Mäkelä, 28 (vas) ja Mikko Huttunen, 24 (oik)


                                                                                                                                                                              Henna Koljonen ja Miika Ikonen, TET-harjoittelijat

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?