Ehtookodon ja Pappilan aluetta suunnitellaan yhdessä

Lempäälän ev.-lut. seurakunnan kirkkoneuvosto esittää -valtuustolle, että seurakunta varaa talousarvioon 22 000 euron rahoituksen Ehtookodon alueen kehittämiseen.

Lempäälän Ehtookoto, Lempäälän kunta ja Lempäälän ev.-lut. seurakunta ovat ryhtyneet yhdessä kehittämään Ehtookodon aluetta. Projektissa on tarkoituksena suunnitella Ehtookodon yhteyteen uutta tehostetun palveluasumisen yksikköä ja laaditaan kaavoituksen pohjaksi kaavaluonnos sekä viitesuunnitelmista rakennuksista Ehtookodon Pappilan alueelle.

Pappilan alueen suunnitteluun on pyydetty tarjous Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Suunnitteluprojektin on tarkoitus valmistua vuoden 2014 alussa. Hankkeen kokonaiskustannus on 44 000 euroa.

Kirkkoneuvosto esittää myös, että seurakunta hakee vuodeksi 2014 hiippakunnalta rahoitusta kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden esineidensä tarkastukseen ja inventointiin. Inventointityön  kustannukset jakaantuvat siten, että tuomiokapitulin avustus olisi suuruudeltaan 2 500 euroa ja seurakunnan osuus 5 000– 5 500 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?