Lempäälän lukiosta 85 uutta valkolakkia

Lempäälän lukion uudet ylioppilaat lakitetaan lauantaina 1. kesäkuuta.

Lempäälän lukion uudet ylioppilaat lakitetaan lauantaina 1. kesäkuuta.

Lempäälän lukiosta pääsee tänä keväänä ylioppilaaksi kaikkiaan 85 abiturienttia.

Vesilahti
Aramo Roope, Fonsén Sofia, Harmaala Otso, Helin Atte, Kaikkonen Johanna, Karttunen Laura, Kunnas Ria, Kuosmanen Teemu, Kyrkkö Viljami, Marttila Jatta, Ojala Pauliina, Sundström Essi, Uotila Antti
Lempäälä
Aho Olli, Ahola Johanna, Alanko Ville-Valtteri, Anttila Suvi, Auvinen Emmi, Grönlund Laura, Haataja Emma, Harju Henni, Haverinen Akseli, Herajärvi Lassi, Hettula Joni, Hiltunen Joni, Huttunen Eetu, Ide Akio, Isoaho Anette, Janhonen Salla, Joenperä Vappu, Järvilahti Taija, Järviluoma Konsta, Kallonen Antti, Kivinen Susanna, Koivisto Johanna, Koskela Santeri, Kyngäs Sami, Lehtinen Rosa-Maria, Lohiniva Paula, Lumio Melissa, Lumirae Samuli, Mäkinen Essi, Mäkinen Tomi, Nagy Rebekka, Nenonen Riikka, Nieminen Emma, Nordlund Patrik, Nykänen Juuso, Närepalo Maiju, Pessi Santeri, Petäjäsuo Jenna, Pitkänen Liu Supitcha, Pitkänen Ville, Päivärinta Juho, Rantamo Niklas, Repo Samuli, Rikkonen Anni, Saarinen Mikko, Salminen Aleksi, Salminen Juhani, Salonen Justus, Seppälä Sonja, Simola Anna-Eliina, Sirén Walter, Suonketo Siiri, Suonpää Otso, Taalikka Ville, Tappura Lotta, Teeri Jere, Teisko Tommi, Torvinen Henri, Tossavainen Anniina, Touru Ville, Uljas Juha, Vaittinen Vilma, Viikeri Teemu, Vilento Henri, Viljanen Arttu, Virtanen Aleksi,Virtanen Markus, Viskari Katriina, Vuorinen Jonna, Äyräs Johanna
Espoo
Puolamäki Karoliina
Tampere
Häggman Emilia

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?