Ratsastus tuli tutuksi

Keppihevoskilpailun osanottajat.

Keppihevoskilpailun osanottajat.

järjestivät Ratsuniityn tiloissa Vaihmalassa lauantain 18. toukokuuta ”Ratsastus tutuksi” -tapahtuman.

Tapahtumassa oli keppihevosten esteratsastuskilpailut, taitoratsastuskilpailu, talutusratsastusta niin lapsille kuin aikuisille, kenttäratsastuksen Suomenmestari Tuija Rosenqvistin kouluratsastusnäytös, opastettuja tallikierroksia ja puffetti. Paikalla oli myös Lempäälän Ratsastusseuran esittelypiste.

Talutusratsastus pyöri iltaan asti innokkaiden ratsastajien tutustuessa lajiin. Tapahtuma oli kohtaamispaikka lajiin tutustujille, harrastajille ja ammattilaisille.

Tämänkaltaiset tilaisuudet pyritään pitämään Innilän ratsastuskentällä, mutta viime vuonna Innilän verryttely- ja parkkialueelle ajettu täytemaa ja lumiauran kaatamat aidat estävät Lempäälän Ratsastusseura ry:n puheenjohtaja Moona Revon mukaan Innilän turvallisen käytön. Lempäälän ratsastusseura ja alueen hevosihmiset työskentelevät yhdessä tilanteen korjaamiseksi.

38ratsastustapahtuma2 38ratsastustapahtuma3

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?