Perheet: Vesilahden vauvaperheet kokoontuivat Tapolan pirtille jo viidettä kertaa

Illallista vauvaperheille MLL:n tapaan

Nuppu, Tero ja Sofia Vesilahden Narvasta tutustuivat muihin vesilahtelaisiin vauvaperheisiin Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämällä iltapalalla.

Nuppu, Tero ja Sofia Suvanto Vesilahden Narvasta tutustuivat muihin vesilahtelaisiin vauvaperheisiin Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämällä iltapalalla.

Vesilahden Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys kutsui torstaina 16. toukokuuta paikkakunnan vauvaperheet illalliselle. Vauvaa odottavia tai vauvansa juuri saaneita perheitä saapui paikalle kahdeksan. Iltapalan tarkoitus on tutustuttaa perheitä sekä toisiinsa että eri toimijoiden vauvaperheille tarjoamiin mahdollisuuksiin Vesilahdessa.

Puheenjohtaja Mirka Halme aloitti kertomalla Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen toiminnasta. Yhdistys järjestää pääasiassa vapaaehtoisvoimin tenava- ja perhejumppaa, vaavinkaisia ja erilaisia tapahtumia. Myös Vesilahden kirkonkylän perhekahvila Tapolan pirtillä toimii yhdistysvetoisesti.

Seurakunnan toimintaa oli esittelemässä perhediakoni Tiina Hiltunen ja neuvolasta paikalle oli saapunut terveydenhoitaja Eija Pajari. Imetystukihenkilö ja joogaohjaaja Jonna Kolkka jakoi uunituoreille ja tuleville vanhemmille vinkkejä onnistuneeseen imetykseen.

Janne, Miia ja Sylvi Jauho kuuntelivat Tapolan pirtillä mitä toimintaa kunnasta löytyy lapsiperheille.

Janne, Miia ja Sylvi Jauho kuuntelivat Tapolan pirtillä mitä toimintaa kunnasta löytyy lapsiperheille.

Narvasta iltapalalle olivat saapuneet Nuppu ja Tero Suvanto tyttärensä Sofian kanssa.

– Olemme kuulleet paljon hyvää MLL:n toiminnasta ja arvostamme sitä paljon. Siksi tahdoimme liittyä yhdistyksen jäseniksi, kertoo Tero Suvanto.

Kutsut iltapalalle oli toimitettu neuvoloiden kautta ja sieltä myös Suvannot saivat tilaisuudesta tietää. Lisätietoa iltapalasta oli löytynyt paikallisyhdistyksen Facebook-sivuilta.

Perhe ei vielä ole ehtinyt tutustua lapsiperheille suunnattuihin mahdollisuuksiin, koska Sofia-tytär syntyi hieman suunniteltua aiemmin. Arjen tasoituttua heillä on kuitenkin aikomus alkaa katselemaan millaista toimintaa kunnassa on tarjolla. Erityisesti seurakunnan toiminta kiinnostaa Suvantoja.

Sofia oli yksi vauvaperheiden iltapalan nuorimmista osallistujista.

Sofia Suvanto oli yksi vauvaperheiden iltapalan nuorimmista osallistujista.

Vesilahden vauvaperheet tapasivat Tapolan pirtillä.

Vesilahden vauvaperheet tapasivat Tapolan pirtillä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?