Tunnissa tuliaiset kesämökille

Kahvia, pullaa vai kenties jotakin muuta? Kesämökille sopivia tuliaisia löytyy sekä Vesilahden että Lempäälän liikkeistä yllin kyllin, myös silloin, kun aikaa on vähän. Monet paikalliset käsityön taitajat myyvät liikkeissään ihania tuotteitaan, joten niukkuuden sijaan tuliaisten ostajaa saattaa kohdata tarjonnan runsaudesta johtuva valinnan vaikeus. Lempäälän-Vesilahden Sanomat listasi muutamia ehdotuksia lahjaa miettiville.

Vesilahden S-marketista saa nopeasti monenlaista. Perinteisen pullapitkon ja kahvin lisäksi myymälästä löytyy muun muassa kukkia, pokkareita, lehtiä, cd-levyjä ja dvd-videoita. –Myös erilaiset pähkinäsekoitukset ovat nykyään hyvin tykättyjä tuliaisia, kertoo marketpäällikkö Tommi Nieminen.

Vesilahden S-marketista saa nopeasti monenlaista. Perinteisen pullapitkon ja kahvin lisäksi myymälästä löytyy muun muassa kukkia, pokkareita, lehtiä, cd-levyjä ja dvd-videoita. –Myös erilaiset pähkinäsekoitukset ovat nykyään hyvin tykättyjä tuliaisia, kertoo marketpäällikkö Tommi Nieminen.

Vesilahden S-marketista saa nopeasti monenlaista. Perinteisen pullapitkon ja kahvin lisäksi myymälästä löytyy muun muassa kukkia, pokkareita, lehtiä, cd-levyjä ja dvd-videoita. –Myös erilaiset pähkinäsekoitukset ovat nykyään hyvin tykättyjä tuliaisia, kertoo marketpäällikkö Tommi Nieminen.
Ehta Ståhlbergin rievä on mitä maukkain ostos ja sopii täydentämään vaikkapa grilliherkuilla katettua ruokapöytää.

Ehta Ståhlbergin rievä on mitä maukkain ostos ja sopii täydentämään vaikkapa grilliherkuilla katettua ruokapöytää.

Lempäälässä asuva Leena Lindgren suosittelee tuliaisiksi Himalajan monikäyttöistä vuorisuolaa, suolasaippuaa ja suolakidetuikkuja. –Tuikut sopivan luonnollisesti vain kuiviin tiloihin, Ideaparkissa Jalokivigalleriaa pyörittävä Lindgren naurahtaa.

Lempäälässä asuva Leena Lindgren suosittelee tuliaisiksi Himalajan monikäyttöistä vuorisuolaa, suolasaippuaa ja suolakidetuikkuja. –Tuikut sopivan luonnollisesti vain kuiviin tiloihin, Ideaparkissa Jalokivigalleriaa pyörittävä Lindgren naurahtaa.

Isäntäväki lämpenee varmasti, jos myös perheen lemmikit saavat vierailta lahjuksia. Lemmikkieläinkauppias Tiina Backända Ideaparkin Faunattaresta suosittelee kissoille onkilelua ja koirille solmu- ja puruluita.

Isäntäväki lämpenee varmasti, jos myös perheen lemmikit saavat vierailta lahjuksia. Lemmikkieläinkauppias Tiina Backända Ideaparkin Faunattaresta suosittelee kissoille onkilelua ja koirille solmu- ja puruluita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vesilahden kirkon läheisyydessä sijaitsevassa Pizzeria Makasiinissa on tuliaisiksi sopivia teelaatuja, joista iso osa on luomua. –Myös teen hauduttamiseen sopiva teepresso on kiva vieminen, kertoo yrittäjä Merja Heinonen. -Kahvin ystäville meillä on paikan päällä pavuista jauhettua kahvia. Kesän tummuviin öihin sopivat lisäksi erilaiset kauniin väriset kynttilät, Heinonen vinkkaa.

Vesilahden kirkon läheisyydessä sijaitsevassa Pizzeria Makasiinissa on tuliaisiksi sopivia teelaatuja, joista iso osa on luomua. –Myös teen hauduttamiseen sopiva teepresso on kiva vieminen, kertoo yrittäjä Merja Heinonen. -Kahvin ystäville meillä on paikan päällä pavuista jauhettua kahvia.
Kesän tummuviin öihin sopivat lisäksi erilaiset kauniin väriset kynttilät, Heinonen vinkkaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?