Kesä kutsui Pirkanmaan Muistiyhdistyksen Lempäälän alaosastoa

Pirkanmaan Muistiyhdistyksen Lempäälän alaosasto avasi kesäkautensa Puiostolinnassa.

Pirkanmaan Muistiyhdistyksen Lempäälän alaosasto avasi kesäkautensa Puiostolinnassa.

”Vain suvituulen minä kutsun kuulen, se ottaa mukaan mun uudelleen”, kajahti Puistolinnassa, kun Pirkanmaan Muistiyhdistyksen Lempäälän alaosaston kevätkausi vaihtui kesälomaan torstaina 16. toukokuuta. Paikalla perinteisessä illanvietossa oli yhteensä 18 muistisairaiden omaisten vertaisryhmän jäsentä läheisineen, kunnan muistineuvoja Helga Lehti sekä yhdistyksen väkeä. Päävastuun kauden päättäjäisten järjestelyistä kantoivat alaosaston vapaaehtoistoimijat Jaana Kettunen ja Ritva Nurminen.

Kesätunnelmaan oli helppo päästä, ja suvinen ehtoo kului siivillä yhdessä laulaen ja hyvästä seurasta nauttien.

Pirkanmaan Muistiyhdistyksen Lempäälän alaosaston toiminta jatkuu syyskuussa, jolloin kaikille muistisairautta sairastavien henkilöiden läheisille tarkoitettu vertaisryhmä kokoontuu vanhustyön keskus Himminkodossa kerran kuukaudessa.

 

Anna Koski

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?