Kyrölä 23. Euroopan cupissa Slovakiassa

LeKi:n Markus Kyrölä jatkoi kansainvälisten kilpailuiden sarjaa 19. toukokuuta kävelyn Euroopan Cupin 10 kilometrin kilpailussa Slovakian Dudincessa. Kuumassa ja painostavassa säässä Kyrölä sijoittui 19-vuotiaiden sarjassa lähes 50 maaliin tulijan joukossa sijalle 23. Sijoituksen arvoa nostaa se, että Kyrölä on samassa sarjassa vielä vuoden päästäkin. Voittoon kävelivät tällä kertaa samalla ajalla kaksi venäläiskilpailijaa.

Viikkoa aikaisemmin SM-maastojuoksussa Kyrölää vaivannut hankala, ilmeisesti allergiasta johtuva ongelma oli nyt saatu kuriin ja vaikka aika 46,13 jäi vajaan puolitoista minuuttia noin kuukauden takaisesta ennätysajasta, oli suoritus oloista johtuen nyt vähintään samaa luokkaa kuin ennätyskävelyssä. Yhdessä kovan kilpakumppaninsa Espoon Elmo Koivusen (18.) kanssa pojat muodostivat joukkuekisaan hyvän kaksikon, joka sijoittui hienosti kahdeksanneksi kovassa seurassa.

Kyrölä jatkaa kilpailukauttaan seuraavaksi todella kovassa seurassa 10. kesäkuuta käytävässä kutsukilpailussa Turussa, jossa miesten sarjaan on tulossa koko Suomen parhaimmisto sekä kovia ulkomaisia kirittäjiä. Matkana silloin on jälleen kymppi, josta Kyrölän on hyvä jatkaa valmistautumista kohti nuorten EM-kilpailuja 20. heinäkuuta Italian Rietissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?