LeKi:lle 15 mitalia sisulisämaastoista

Lekiläistä ryskettä Tammelan maastoissa; eturivissä Valtteri Mäenpää (vas.) ja Jaakko Hyrkäs. Kuva: Pasi Kivelä

Lekiläistä ryskettä Tammelan maastoissa; eturivissä Valtteri Mäenpää (vas.) ja Jaakko Hyrkäs. Kuva: Pasi Kivelä

Tammelan sisulisämaastokisoihin osallistui yli 350 sisulisäikäistä 9–15-vuotiasta juoksijaa.  Lempäälän Kisa oli matkassa peräti 36 kilpailijan voimin, ja menestys oli huippuluokkaa. LeKi:n nuoret juoksijat pokkasivat kaikkiaan 15 mitalia, joista kymmenen oli mestaruutta. LeKi:n joukkue oli kisatapahtuman Hämeen piirin paras seura.

Viisi henkilökohtaista mestaruutta

LeKi:n 36 maastojuoksijan joukkueessa piirinmestareiksi sarjoissaan juoksivat Johanna Ranta (T12), Venla Ranta (T13), Aleksi Kivelä (P13), Laura Lehtikuusi (T14) ja Klaara Leponiemi (T15).  Pronssimitalisteja olivat Markus Leppimaa (P10) ja Noora Leppimaa (T15).

Sisulisämaastoissa käydään joka ikäluokassa myös joukkuekilpailu, jossa LeKi otti kaikkiaan viisi mestaruutta, kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

Voittajajoukkueita olivat P10 (Leppimaa-Elias Lehtikuusi-Leevi Lampén), P11 (Santtu Heikkinen-Leevi Lipponen-Lassi Lehto), T14 (Lehtikuusi-Iida Niskanen-Eerika Reunanen), T15 (Leponiemi-Leppimaa-Henna Mettalo) ja P15 (Atte Järvelin-Juuso Petäjäsuo-Santeri Kuusiniemi). Hopeakolmikot olivat T11 (Teresa Seppälä-Pinja Kianta-Rebekka Nurmi) sekä P14 (Jaakko Hyrkäs-Valtteri Mäenpää-Jesse Vuori). Pronssilla palkittiin T12-joukkue (Ranta-Jasmin Juujärvi-Sofia Halmes).

 

Timo Reunanen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?