Kevään digikuvauskisa ratkesi

Kevätkylvö. Kuva: Kari Tolonen

Kevätkylvö. Kuva: Kari Tolonen

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kameraseura Mielikuvituksen ja Lempäälän Vesilahden-Sanomien toukokuussa järjestämä kaikille avoin digikuvakilpailu on ratkennut. Toukokuun digikuvakisan aiheena oli kevät, ja otoksia tuli runsaasti.

L-VS:n toimittaja Erkki Koivisto valitsi tämänkertaisen kisan kolmen kärjen. Voiton vei Kari Tolonen Kevätkylvö-kuvallaan. Toiseksi sijoittui Marja Kuparinen Puro-teoksellaan. Kukka oli nimenä Tintti Turpeisen kolmanneksi sijoittuneella digikuvalla.

Kameraseura Mielikuvitus on toimintansa aikana julkaissut pari Lempäälä-kuvateosta, järjestänyt useita valokuvanäyttelyitä ja erilaisia kursseja niin aloittelijoille kuin pitemmälle edenneille harrastajille. Kameraseuran syksyn ohjelmassa on kansainvälisen näyttelyn järjestäminen. Avoin kuvien esittämistilaisuus pidetään lukiolla lauantaina 23. marraskuuta. Viime syksyn näyttelyyn tuli ehdolle noin 7 500 kuvaa yli 600 kuvaajalta 72 maasta. Vastaava näyttely järjestetään myös tämän juhlavuoden syksyllä, nyt kilpailun erikoisteemana on Lempäälän kulttuurivuoden teema “Hyvässä seurassa”.

Kukka. Kuva: Tintti Turpeinen

Kukka. Kuva: Tintti Turpeinen

Puro. Kuva: Marja Kuparinen

Puro. Kuva: Marja Kuparinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?