Loiskeen kausi jatkui tasapelilinjalla

Sääksjärven Loiske ja Ylöjärven Ryhti ovat molemmat jalkapallon kolmosdivarin nousijaseuroja. Joukkueet kohtasivat Sääksjärvellä torstaina 23. toukokuuta. Loiske karkasi hyvän avausjakson jälkeen 2–0-johtoon, mutta toinen puolikas oli Ryhdin heiniä. Lopputulos 2–2 oli pelin kaksijakoisuus huomioiden oikeutettu lopputulos. Kummankin nousijan alkukausi on sujunut mukavissa merkeissä, eroa sarjan tyvipäähän on jo useita pisteitä.

– Totta kai kahden maalin johdon katoaminen harmittaa, mutta pisteeseenkin pitää olla suht’ tyytyväinen, Loiske-luotsi Kari Nikkilä tuumaili.

Avausosuma syntyi pelin alussa, kun Petteri Väänäsen veto löysi tiensä Ryhdin maaliin. Kauhean kauan ei tarvinnut odottaa toistakaan osumaa, kun tarkkojen kutien erikoismies Reza Rouh Gandom sijoitti pallon siististi vastustajan maalin alakulmaan. Jakson lopussa vielä Loiskeen ehkäpä paras mies Jouni Juntunen karkasi kenenkään ahdistamattomaan läpiajoon, mutta verkko ei heilunut.

– Siitä 3–0-maali ja peli olisi saattanut ratketa. Toki on myönnettävä, että myös vastustajalla oli pelin lopussa loistosaumat tehdä voittomaali eli pienestähän nämä usein kiinni ovat, pohti Kari Nikkilä.

Loiskeen maalissa pelannutta Vesa Impolaa voi Loiske tasuripisteestä kiittää, hän otti muun muassa muutaman läpiajon kiinni.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?