Uudistunut S-market Vesilahti kasvatti tuotevalikoimaansa

S-market Vesilahti on uudistunut kesän kynnyksellä. Uutta ilmettä on tullut kalusteisiin ja tuotteiden esillepanoon. Muutosten ansiosta myymälässä asiointi on entistä sujuvampaa.

Marketpäällikkö Tommi Nieminen kertoo, että myymälän kaikki pakastekalusteet on vaihdettu energian säästösyistä ovellisiksi. Myös muuta kalustoa on uusittu, hyllyjen ja tuotteiden järjestystä muutettu ja esillepanoa selkeytetty.

– Hintamerkinnät on uusittu selkeämmiksi ja laktoosittomat ja gluteenittomat tuotteet merkitty hyllynreunamerkinnöillä. Lisäksi myymälä on saanut uuden raikkaan ilmeen, Nieminen toteaa.

Uusia tuotteita läheltä ja kaukaa

Uudistus mahdollisti myymälän tuotevalikoiman kasvattamisen useilla tuotteilla. Valikoimaa täsmennettiin myös asiakkaiden antaman palautteen mukaan.

Puolitoista vuotta Vesilahden marketpäällikkönä toiminut Tommi Nieminen sanoo, että uutuuksia on valittu läheltä ja kaukaa.

– Amerikkalaisten makujen lisäksi meiltä saa nyt lähituotteena pirkkalalaisen Tannisen Chilisen maistuvia kastikkeita.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>