Katsotaan säästöissä myös kolikon toinen puoli

Luin L-VS:n Lukijan mielipide -palstalta tunteenpurkauksen, jossa kirjoitetaan muun muassa näin”Olemme tinkimässä oppilaiden ruokailuista, kotihoidon tuesta, oppikirjoista, yksityisteiden yllä pidosta ja monista muista ”rivikuntalaisten” arjen palveluista ja …..

Eikö ole tullut mieleen kenellekkään, miksi näitä säästöjä haetaan? Vastaus: jotta kunta pystyisi tarjoamaan kuntalaisilleen peruspalvelut ja pysyisimme itsenäisenä kuntana.

Mitä tuohon kiisteltyyn Suomelan alueeseen tulee, niin tuleehan sieltä myös tuloja esimerkiksi verotulojen muodossa. Pitäisi osata katsoa ”kolikon” toistakin puolta.. Pidetään kotikuntamme itsenäisenä.


Airi Mäkinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?