Törkeä koruvarkaus Puistokadulla

Lempääläläiseltä naiselta varastettiin kultakaulakoru torstaina 30. toukokuuta. Ryöstö tapahtui Puistokadulla, lähellä Piippokeskusta. Naisen eteen oli ajettu autolla, ja hänet oli pysäytetty tekaistuihin syihin vedoten.

Ryöstetylle naiselle oli kaupattu ja esitelty rihkamakoruja. Samaan aikaan naiselta oli hänen huomaamattaan anastettu kaulakoru.

Vanhempi konstaapeli Mika Saarinen Lempäälän poliisista sanoo, että kyseessä oli Romanian romanien tekemä koruvarkaus. Hänen mukaansa vastaavanlaisia tapauksia sattuu useita ympäri Suomea.

– Me jatkamme tapauksen tutkimista. Ainoa tuntomerkki on punainen romuauto. Auton rekisterinumeroa ei ole tiedossa.

Saarinen kehottaa välttämään rihkamakoruja kauppaavia kaupustelijoita.

Lammasniemestä vietiin kaksi moottoria

Vesilahden Lammasniemen rannasta anastettiin 24.–26. toukokuuta kaksi moottoriveneen moottoria. Veneet olivat olleet rannassa melko lähekkäin. Moottorit olivat Honda- ja Yamaha-merkkisiä ja teholtaan 50 hevosvoimaa. Poliisin mukaan ryöstössä oli käytetty järeitä työkaluja.

Automaattiin murtauduttu

Osoitteessa Helsingintie 991 sijaitsevan St1-huoltoaseman kortti- ja seteliautomaattiin oli murtauduttu. Murto suoritettiin keskiviikon 22. ja torstain 23. toukokuuta välisenä yönä. Poliisi kaipaa havaintoja mahdollisilta silminnäkijöiltä.

Seuraavana päivänä liikenneonnettomuuden jälkeen alumiinisilppu oli harjattu tien sivuun.

Seuraavana päivänä liikenneonnettomuuden jälkeen alumiinisilppu oli harjattu tien sivuun.

Liikenneonnettomuus kolmostiellä

Ajoneuvoyhdistelmän perävaunu oli lähtenyt heittelemään, ja lopulta kaatunut tielle. Onnettomuus sattui kolmostiellä Lempäälässä Vaihmalan liittymän lähettyvillä. Ajoneuvon kuljettama alumiinisilppu levisi tielle, joka oli hetken suljettuna harjaustöiden vuoksi.

Liikenneonnettomuus tapahtui torstaina 30. toukokuuta puoli yhdeksän aikaan illalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?