LeKi palkitsi hiihtäjiä

Aino-Kaisa Saarinen ja Iiro Niskanen palkittiin LeKi:n parhaina hiihtäjinä kauden päättäjäisissä. ”Aikku”  otti muun muassa SM-hopeaa perinteisen kympillä sekäsprintissä siskonsa Maijan kanssa. Sisarukset ja Mervi Pesu sijoittuivat SM-viestissä nelosiksi vain kolme sekunttia pronssista. Iiro kruunasi hyvän talvensa hiihtämällä SM 50 kilometrillä sijalle 15.

Stipendit ojennettiin myös Maijalle, Merville sekä SM-viestissä Iiron kanssa mallikkaasti sijalle 15 yltäneille Lasse Lemmetille, Samuli Kivistölle ja Esa Sepälle.

LeKi:n veteraanihiihtäjät ovat maan kärkikaartia. Veteraaniurheiluliiton mestaruushiihdoissa kisalaisittain parhaina pistehaina palkittiin Lemmetti, Veikko Siltanen, Raimo Niemi, Mika Tahvanainen ja Marko Leppämäki.

Menestyneimpinä juniorihiihtäjinä palkittiin 10 – sarjan Hetta Niemelä ja Leevi Lampén, (12) Pinja Kianta ja Eetu Mutikainen, (14) Iida Niskanen ja Arttu Heikkinen, (16) Henna Mettalo ja Valtteri Niskanen. Palkinnot jakoivat junnujen kilpapainotteisen SKiTeamin kummit Aikku ja Iiro.

Huomion kohteeksi nostettiin myös hiihtokoulun 14 ohjaajaa sekä kuusi talkoonaista. Ville Niemelä kertoi kuvitettuja kokemuksia 160 kilometrin hiihdosta Grönlannissa. Maailman kovimmaksi sanottu tapahtuma jakautui kolmelle päivälle, ja yöt oltiin teltassa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?