Visa alkuvaikeuksissa vitosessa

Vesilahden Visa teki viime vuonna uuden upean kenttänsä inspiroimana komean nousun jalkapallon pohjasarjasta pykälän ylemmäs eli vitosdivariin. Mennyt kevät ja kuluva alkukesä ovat tuottaneet tuloksina nipun niukkoja tappioita ja yhden reippaan voiton.

– Oppirahoja olemme hiukan maksaneet. Tasaiset pelit ovat kääntyneet vastustajien piikkiin, mutta olen varma, että keskikesä tuottaa parempaa saldoa, tiivistää mennyttä yhteen Visan pelaajavalmentaja Eero Engbäck.

Visan kauden saldo näyttää seuraavalta: TaPa–Visa 1–0, Visa–Sopu 6–2, Visa–ViiPV 0–3, Visa–JanPa 2–3, Rellu–Visa 3–1 ja Visa–TahVe 2–3. Kolmella pisteellään Visa on sarjajumbona, mutta muutamalla kolmen pisteen voittopotilla ollaan jo turvallisessa keskikastissa, erot sarjataulukossa ovat pienet.

Maalinteko alkukaudesta on jakautunut tasaisesti, kahden maalin miehiä ovat pelaajavalkku Engbäckin lisäksi Riku Silvan ja Kalle Mäntymäki.

Visan peliä tarkkailleet asiantuntijat ovat todenneet, että joukkueen taitotaso ja juoksuvoima riittävät mainiosti, mutta ongelmia tulee pelikovuudessa ja tietysti kokemuksessa.

– Aika lailla nappiin mennyt analyysi meistä. Olemme nuori ja pienikokoinen sakki, mutta kesäkuussa vapautuu armeijasta useampi pelimies, sieltä saamme lisää syvyyttä materiaaliimme ja myös kaksinkamppailuvoimaa, Eero Engbäck tuumaa.

Visan seuraava kotipelivastustaja on 15. kesäkuuta kohdattava uutta tulemistaan tekevä TamU-K, joka on sarjassa vielä vailla pistemenetyksiä ja joka tipautti 1–0-voitollaan LeKi-futiksen Regions cupista.

– Tampereelta kuuluu, että TamU-faneja tulisi bussilastillinen katsomaan matsia. Eiköhän meidänkin kannattajamme saavu paikalle runsaslukusina, saadaan kunnon vääntö aikaan, lataa Visan puuhamies Eero Engbäck löylyä kesäkiukaalle.

Vesilahden Visan kakkosjoukkue, joka perustettiin täksi kaudeksi, on avannut kutosdivarin yhdellä voitolla ja kolmella tappiolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?