Samuel räppää Ristona valkokankaalla

11-vuotias Samuel Shipway käy Moision alakoulua ja harrastaa jalkapallon pelaamista ja pianonsoittoa.

11-vuotias Samuel Shipway käy Moision alakoulua ja harrastaa jalkapallon pelaamista ja pianonsoittoa. Kuva: Annika Eronen.

Uuden Risto Räppääjä -elokuvan päärooliin on valittu lempääläläinen Samuel Shipway. 11-vuotias Samuel tuli suurelle yleisölle tutuksi lasten laulukilpailuohjelmasta KIDSingista, jossa hän eteni semifinaaleihin saakka.

Hänet tunnetaan myös Ylen Sohvaset-sarjan Väinönä, ja jo kuusivuotiaana Samuel näytteli draamsarjassa nimeltä Sitoutumisen alkeet.

Risto Räppääjä ja Liukas Lennart -elokuvan kuvaukset aloitetaan heinäkuussa. Elokuvan ohjaa Timo Koivusalo, joka on myös käsikirjoittanut sen yhdessä Sinikka ja Tiina Nopolan kanssa.

Samuel kertoo jo odottavansa kuvausten alkamista.

– Todella hyvillä mielin olen lähdössä mukaan, vaikka vähän jännittääkin.

Samuel nappasi elokuvaroolin ilman koe-esiintymistä. Tiina Nopola oli bongannut Samuelin televisiosta, eikä aikaakaan, kun nuori näyttelijä jo istui hotellihuoneessa äitinsä Heidi Willandt-Shipwayn, Koivusalon ja Susanna Palinin kanssa. Samuelin mukaan ensin oli juteltu niitä näitä, kunnes Koivusalo oli jossain vaiheessa tarjonnut hänelle Risto Räppääjän roolia.

Risto Räppääjä ja Liukas Lennart saa ensi-iltansa 7. helmikuuta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>