Voimistelun suurtapahtumaan voimistelijoita Lempäälästä

Voimistelun ystävien kannattaa pysyä tulevana viikonloppuna television ääressä, sillä Yle esittää sunnuntaina iltapäivällä suorana lähetyksenä voimistelun suurtapahtuman pääjuhlan Lahdesta. Sun Lahti -nimellä kulkevaan tapahtumaan osallistuu myös Lempäälän Pandoista 54 hengen ryhmä.

– Osallistumme kenttänäytökseen neljällä eri ohjelmalla, joista kaksi on suunnattu aikuisille, kaksi lapsille, kertoo Pandojen puheenjohtaja Sini Ahtee.

– Kenttänäytöksissä stadionilla voimistelee yhtä aikaa satoja voimistelijoita ympäri Suomen. Voimistelijat ovat harjoitelleet näytöksen koreografioita omissa seuroissaan. Lahdessa ryhmät sitten yhdistyvät ja muodostamme muun muassa hienoja kuvioita kentällä. Myös laajat ja näyttävät liikkeet kuuluvat näytösten ohjelmiin, hän lisää.

Lempäälän Pandat on osallistunut voimistelun suurtapahtumiin myös aikaisemmin.

– Olemme käyneet myös ulkomailla kansainvälisissä tapahtumissa, esimerkiksi  Sveitsissä ja Italiassa, Ahtee kertoo.

–Lahden tapahtuma on kotimainen ja sinne on tänä vuonna lähdössä paljon ensikertalaisia, mistä olen iloinen. Tapahtuma ja kentällä esiintyminen on kokemuksena erittäin hieno.

Sun Lahti -tapahtumaan osallistuvien voimistelijoiden ikähaarukka on suuri, alkaen pienistä lapsista ikääntyviin liikkujiin asti. Myös Lempäälästä on Lahteen lähdössä hyvin eri-ikäisiä voimistelijoita. Kaiken kaikkiaan tapahtumaan odotetaan 8 000 voimistelijaa.

Kuvassa Sun Lahti -tapahtumaan lähtevä Pandat-porukka.

Voimistelun suurtapahtumaan Lahteen lähtee Lempäälästä 54 eri-ikäistä voimistelijaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?