Matti J. Haapalan työt anasaitsevat arvostusta

Päättäessäni talvella lapsuuden ystäväni maalauksia esittelevän näyttelyn järjestämisestä en tiennyt, mitä kaikkea näyttelyn järjestämiseen liittyy. Nyt tiedän.

Jonkin verran aikaa näyttelyn yleisjärjestelyyn, joitakin puheluita taulujen hankkimiseen ja hakemiseen, jonkin verran aikaa taulujen esille laittamiseen ja vaihtamiseen ja jonkin verran aikaa taulujen palauttamiseen omistajilleen.

Kiitos kaikille tauluja näyttelyyn luovuttaneille, kiitos Lempäälän kunnan kulttuuri- ja kirjastopalveluille ja kiitos kaikille tukena olleille. Erityiskiitos kaikille näyttelyssä käyneille. Toivottavasti nautitte, kuten minä.

Ai niin se kirjoittajan mielipide: Olen ehdottoman varma, ja näyttelykin sen kertoi, että Matti J. Haapala oli erittäin hyvä taiteilija ja maalari. Häntä vain ei arvostettu riittävästi elämän eri vaiheissa.

Mikko Nurminen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?