Ideakappeli jäi Lempäälän haltuun

Papit päivystävät Ideakappelissa säännöllisesti. Päivystysvuorossa pastori Marja Ruuska-Nuottila. Kuva: Anu Kuusisto/2010

Papit päivystävät Ideakappelissa säännöllisesti. Päivystysvuorossa pastori Marja Ruuska-Nuottila. Kuva: Anu Kuusisto/2010

Ideaparkin hiljentymishuone Ideakappeli jää Lempäälän seurakunnan huomaan. Tampereen seurakuntayhtymä ei enää jatka toimintaansa Ideaparkissa. Syynä vetäytymiseen on seurakuntayhtymän taloudellisen tilanteen kiristyminen sekä se, että toiminta on Lempäälän seurakunnan alueella.

Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto päätti tiistaina 11. kesäkuuta, että seurakunta huolehtii Ideakappelin toiminnasta. Neuvosto antaa tehtävän seurakunnan aikuistyön hoidettavaksi. Aikuistyön paja saa miettiä Ideakappelin toimintamuotoja, jotta kappeli tavoittaisi mahdollisimman monen liikekaupungin asiakkaan ja työntekijän.

Kiinteistö Oy Ideapark on antanut Ideakappelin tilan seurakunnalle veloituksetta käyttöön. Seurakunta on maksanut kappelin sähkökulut, jotka ovat olleet vuodessa noin tuhat euroa. Ideakappeli on toiminut noin viiden vuoden ajan.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?