Ihmisiä juoksutetaan

Lempäälän terveyskeskuksen laboratorio ilmoitti maanantain 10. kesäkuuta Lempäälän-Vesilahden Sanomissa muuttuvansa maanantaista 17. kesäkuuta alkaen toimimaan vain ajanvarauksella.

Minulla on kiireetön laboratoriolähete. Ilmoituksen perusteella tein päätöksen käydä labrassa vanhan systeemin mukaan. Tein torstai-iltana tarvittavat tankkaukset, että syömättä oloaika täyttyy ja ehdin perjantaiaamuna testeihin.

Paikan päällä käykin ilmi, että torstaina ja perjantaina labra onkin vähemmän kiireellisiltä tapauksilta muuton takia suljettu. Isoon lehti-ilmoitukseen olisi yhden virkkeen lisäyksellä saatu mahtumaan maininta muuton aiheuttamasta sulkemisesta.

Jättämällä tämän maininnan pois juoksutetaan ihmisiä paikan päälle ja aiheutetaan sekä fyysistä (paasto) että henkistä mielipahaa. Miksi?

Harri Mäkinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?