Seurakunnan pitäisi sijoittaa rakennusremontteihin

Kirjoittaja ehdottaa, että seurakunta käyttäisi 1,1 miljoonan euron varansa sijoittamisen sijaan esimerkiksi Sääksjärven seurakuntatalon korjaamiseen.

Kirjoittaja ehdottaa, että seurakunta käyttäisi 1,1 miljoonan euron varansa sijoittamisen sijaan esimerkiksi Sääksjärven seurakuntatalon korjaamiseen.

Paikallislehdessä kerrottiin 13.6., että Lempäälän seurakunta sijoittaa pankkiin 1,1 miljoonaa euroa. Esitän, että tätä ei tehdä, vaan rahat käytetään Sääksjärven seurakuntatalon korjaamiseen. Jos tämä ei riitä, seurakunta voi myydä omistamaansa, tulevaa tonttimaata Ehtookodon läheltä tai ottaa lainaa ja käyttää maaomaisuuttaan vakuutena.

Näin partiolaíset ja muut käyttäjät pääsisivät nopeammin takaisin tarvitsemiinsa tiloihin Sääksjärvellä.

Muutoinkin ihmetyttää, eikö seurakunta pidä rakennuksiaan kunnossa. Asiantuntijoiden mukaan vuosikorjauksiin ja kunnossapitoon pitäisi vuosittain sijoittaa vähintään 6-8 prosenttia rakennuksen arvosta. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon Lempäälän seurakunta vuosittain käyttää eri rakennuksiensa hoitoon.

Eero Ruotsila, DI
Lempäälän seurakunnan jäsen

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>