Kyrölän kävelykunto paranee aina vaan

Kävelyä päälajinaan pitävän Markus Kyrölän askel oli Turun kovatasoisissa kisoissa lentävä, sillä entinen tällä kaudella tehty ennätys koheni 10 sekunnilla aikaan  44.37.

Kävelyä päälajinaan pitävän Markus Kyrölän askel oli Turun kovatasoisissa kisoissa lentävä, sillä entinen tällä kaudella tehty ennätys koheni 10 sekunnilla aikaan 44.37.

Tshekissä pidettäviin 19-vuotisten EM-kisoihin osallistuvan Lempäälän Kisan urheilijan Markus Kyrölän kuntokäyrä sojottaa oikeaan suuntaan. Kävelyä päälajinaan pitävän Kyrölän askel oli Turun kovatasoisissa kisoissa lentävä, sillä entinen tällä kaudella tehty ennätys koheni 10 sekunnilla aikaan  44.37.

Kyrölän tulokset ovat luonnollisesti LeKin seuraennätyksiä nuorisosarjoista yleiseen asti, mutta myös Hämeen piiriennätystä lempääläisnuorukainen on petraillut. Ennen kautta Hämeen paras 10 kilometrin kävelyaika oli Heikki Lahtisen 45.28.

17-vuotisissa kisaava Matias Mustonen paransi korkeusennätyksensä lukemiin 188, joka on yhtä hyvä kuin hänen talvinen hallinoteerauksensa.

Heini Järventausta puolestaan livautti limppuaan 43,52 ja pökkäsi kuulaa 12,09. Heini käy kovaa kisaa kiekossa pääsystä 19-vuotisten nuorten EM-joukkueeseen. Seiväsmies Jaakko Sihvosen paluu kentille akillesleikkauksen jälkeen tapahtui Akaassa, jossa rima jäi kannattimilleen 450:n korkeuteen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?