Kunnanhallitus Narvan koulun remontti saa 120 000 euroa lisärahaa

Monitoimitalon laajennuksen yhteydessä myös kosteusvauriotöitä

Narvan monitoimitalon laajennusta on ollut tekemässä muun muassa kirvesmies Mika Lampinen. Laajennusosaa on Lampisen vasemmalla puolella.

Narvan monitoimitalon laajennusta on ollut tekemässä muun muassa kirvesmies Mika Lampinen. Laajennusosaa on Lampisen vasemmalla puolella.

Monitoimitalon pihaa on muotoiltu niin, etteivät sadevedet valu rakennuksen alle.

Monitoimitalon pihaa on muotoiltu niin, etteivät sadevedet valu rakennuksen alle.

Narvan monitoimitalon laajennus on lähes valmis. Ennen kuin koulutyö elokuun puolivälissä pääsee alkamaan, on monitoimitalolla tehtävä vielä muun muassa kosteusvauriokorjauksia. Vesilahden kunnanhallitus myönsi remonttiin maanantaina 120 000 euron lisämäärärahan.

Osa kosteusvaurioista on sellaisia, jotka mahtuvat urakkahintaan, mutta osaa ei ole osattu laskennassa varautua. Monitoimitalolla on ilmennyt kiinteistön alapohjan kosteustasapainoon oleellisesti vaikuttavia tekijöitä. Tämä edellyttää, että rakennuksen sisäänkäynnin laatoitus uusitaan ja kosteuseristystä lisätään sekä luokkien alapohjien kosteusvariot korjataan ja lattiapinnoitteet uusitaan.

Kosteusvaurioiden korjaaminen ei kuitenkaan niele koko 120 000 euron lisämäärärahaa. Lisäksi rakennuksen vanhan osan pihaa pitää muotoilla uudelleen, jotta pintavedet eivät valu rakennuksen alle. Lisämäärärahan piiriin kuuluvat lisäksi vanhan parkkipaikan päällystäminen, leikkivälineiden hankkiminen ja liikuntasalin lattian uusiminen.

Lisämäärärahaa aiottiin hakea myös aggregaatin hankkimiseen. Sillä oltaisiin turvattu monitoimitalon keittiön toiminta sähkökatkoken aikana. Kunnaninsinööri Tapio Kauppila oli kuitenkin poistanut noin 30 000 euron hintaisen aggregaatin kunnanhallitukselle tehdystä lisämäärärahaesityksestä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>