Kymmenen viestimitalia Kyötikkälästä

 

T15 4x800m viestin ylivoimaisesta ykkösjoukkueesta Klaara Leponiemi (vas.), Noora Leppimaa ja Laura Lehtikuusi. Kuvasta puuttuu Eerika Reunanen. Kuva: Timo Reunanen

T15 4x800m viestin ylivoimaisesta ykkösjoukkueesta Klaara Leponiemi (vas.), Noora Leppimaa ja Laura Lehtikuusi. Kuvasta puuttuu Eerika Reunanen. Kuva: Timo Reunanen

Sisulisäviestit Kangasalan Kyötikkälän urheilukentällä olivat menestyksekäs Lempäälän Kisan yleisurheilijoille. Mukana oli kaikkiaan 17 LeKi-joukkuetta ja vanhojen konkareiden lisäksi paljon uusia kisailijoita.

LeKin yleisurheilumenestys jatkaa kasvuaan ja tuloksena oli kaikkiaan kymmenen mitalia, joista kaksi oli kultaa, kolme hopeaa ja viisi pronssia. Menestystä tuli niin aita-, pika- kuin pitkistäkin viesteistä. Mestaruuden nappasivat P13 4x600m Veikka Nieminen, Oskari Saari, Vilho Mänty ja Aleksi Kivelä sekä T15 4x800m joukkue Eerika Reunanen, Klaara Leponiemi, Noora Leppimaa ja Laura Lehtikuusi.

Hopeamitalisteja olivat P11 4x600m Roope Niskanen, Tuomas Närhi, Miika Niemelä ja Roni Rämä, T15 4x80m aj Tanja Lähdekorpi, Leppimaa, Nea Karppinen ja Reunanen ja P15 4x100m Santeri Kuusiniemi, Juuso Petäjäsuo, Jaakko Hyrkäs ja Atte Järvelin. Lisäksi pronssia ottivat P9 4x400m Leevi Lampén, Leevi Lipponen, Santtu Heikkinen ja Markus Leppimaa, T13 4x600m Johanna Ranta, Jasmin Juujärvi, Karppinen ja Venla Ranta, T15 4x100m Jessica Hänninen, Reunanen, Lähdekorpi ja Leppimaa ja P15 4x800m Kuusiniemi, Hyrkäs, Petäjäsuo ja Järvelin ja P15 4x80m aj Petäjäsuo, Hyrkäs, Kuusiniemi ja Henrik Närvänen.

Lempäälän Kisa jatkaa viestikisojen jälkeen Hämeen piirin sisulisä- ja nuorisotoimintapisteissä toisella sijalla. Kesän aikana ovat vuorossa vielä ratakävelyt, ottelukisat, sisulisähuipentuma sekä maastoviesti.

Timo Reunanen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?