Juhannus vilkasta yleisurheiluaikaa

Juhannuksen tienoilla pidettiin Juhannuskisoja ympäri Suomen ja Lempäälän Kisan yleisurheilijatkin olivat joukolla osallistuneet. Lempäälässä ei kilpailtu, mutta se ei estänyt nuoria ja hieman vanhempiakaan kilpailijoita hakemasta huipputuloksia lämpimissä jussi-keleissä.

Kävelylajeissa enemmänkin kunnostautunut Markus Kyrölä juoksi 800 metriä Keuruulla 21. päivä. Aika 1.59,87 jää 55 sadasosaa miehen ennätyksestä. Keuruulla nähtiin myös korkeushyppääjä Matias Mustonen, joka jäi viidenneksi miesten kisassa ollen itse vasta 16-vuotias. Tulokseksi tuli 186 cm joka jäi vain kaksi senttiä tuoreesta ennätyksestä.

Somerolla, joka perinteisesti on kova seiväshyppykunta, Juhannuskisoissa nähtiin LeKi:n seiväsmies Jaakko Sihvonen. Sihvonen alkaa päästä vanhaan vireeseensä luokkaantumisensa jälkeen, perjantaina ylittyi 465. Se toi toisen sijan M22-sarjassa, jossa voitto jaettiin tuloksella 480.

Naisedustusta pitivät  yllä kiekossa Heini Järventausta sekä korkeudessa Vilma Koskinen. Nuori Eerika Reunanen puolestaan juoksi 300 metriä 15-vuotiaiden sarjassa Ikaalisissa. Hän tehtaili oman ennätyksensä 43,77 voittaen kilpailun. Järventausta kilpaili jo juhannusviikon maanataina Nokialla, jossa viides heitto kantoi 43,88. Naisten kiekkkoilpailussa se riitti neljänteen sijaan. Kolmossija jäi noin 1,5 metrin päähän. Koskinen kisasi Keuruulla ja sivusi kauden parastaan flopaten 165. Hän sijoittui kahdeksannelle sijalle, joka jaettiin kahden muun kilpailijattaren kesken.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?