Valtuustolta siunaus monitoimitalon korjaukselle

Kunnanvaltuusto hyväksyi 120 000 euron lisämäärärahan Narvan monitoimitalon laajennukselle. Meneillään olevan laajennusurakan aikana rakennuksesta on paljastunut kosteusvaurioita, jotka on korjattava.

Osa kosteusvaurioista korjauksista mahtuvat urakkahintaan, mutta osaan remontista tarvitaan lisää rahaa. Määrärahan turvin pystytään purkamaan pääsisäänkäynnin laatoitus ja laittamaan tilalle uusi kosteuseristys ja uudet laattapinnoitus.

Lisäksi pysäköintialue päällystetään osittain uudelleen, hiekka-alueelle hankitaan uudet perusleikkivälineet, urheilusalin lattia uusitaan ja luokissa, pukutiloissa sekä käytävillä tehdään kosteuskorjauksia.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?